Συνέντευξη τύπου και διαπιστεύσεις τελικού Κυπέλλου Coca - Cola

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Στη φωτογραφία, Γιαν Λέζιακς και Μάρτιν Μπογκατίνοφ με το βαρύτιμο τρόπαιο του Κυπέλλου Coca - Cola στο πλαίσιο φωτογράφισης για το πρόγραμμα αγώνα του τελικού.

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola. Το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League θα κριθούν στις 25 Μαΐου στο ΓΣΠ στον αγώνα της Ομόνοιας Λευκωσίας με τον Εθνικό Άχνας. Ο τελικός θα αρχίσει στις 19:00. 

Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό, στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ, των προπονητών, των αρχηγών και των Προέδρων των δύο ομάδων καθώς και της χορηγού εταιρείας Coca - Cola θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου στις 11:00 το πρωι στο συνεδριακό κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ. 

Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις τελικού και ανάδειξη πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή: 
 
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola, θα πρέπει να απευθυνθούν για διαπίστευση στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΠ μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι, στα e-mail  kgiorgallis@cfa.com.cy ,  cshiamboullis@cfa.com.cy

Στις αιτήσεις για διαπίστευση, να αναφέρεται και ο αριθμός της κάρτας AIPS καθώς και το ΜΜΕ για το οποίο θα εργαστεί στον τελικό ο κάθε δημοσιογράφος.

Όσοι αθλητικοί συντάκτες / φωτογράφοι  δεν είναι κάτοχοι κάρτας AIPS, η αίτηση να συνοδεύεται από ενυπόγραφη βεβαίωση εργοδότη, ότι εργοδοτούνται ως αθλητικοί συντάκτες και ότι θα εργαστούν στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

* Οι διαπιστεύσεις είναι αυστηρά προσωπικές και θα γίνεται ταυτοποίηση στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων. 

Ανάδειξη Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή Τελικού Κυπέλλου Coca – Cola

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή του τελικού, ο οποίος θα τιμηθεί πριν την απονομή του Κυπέλλου.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής θα αναδειχθεί από τις ψήφους των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και ειδική επιτροπή αποτελούμενη από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ και Ομοσπονδιακούς Προπονητές.