Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, στις 15 Δεκεμβρίου η κλήρωση

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023

Ολοκληρώθηκέ η πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας και έχουν γίνει γνωστές οι 16 ομάδες θα συμμετάσχουν στη δευτερη φάση της διοργάνωσης.

Απόλλων Λεμεσού, Ανόρθωση Αμμόχωστου και Οθέλλος Αθηαίνου είναι οι τρεις τελευταίες ομάδες που προκρίθηκαν μετά τους αγώνες της Τετάρτης και μαζί με τις ΑΕΖ Ζακακίου, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Άρης Λεμεσού, Εθνικός Άχνας, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Ολυμπιακός Λευκωσίας, ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ, Ομόνοια Λευκωσίας,  ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Πάφος FC,  Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα συνθέτουν την δεκαεξάδα των ομάδων της Β' φάσης. 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρου του Σταδίου ΓΣΠ στη Λευκωσία. 

Στη Β' φάση, στην οποία έχουμε δώδεκα ομάδες Α' Κατηγορίας και τέσσερις ομάδες Β' Κατηγορίας, η κλήρωση είναι χωρίς περιορισμούς και όλοι μπορούν να κληρωθούν με όλους.

Σημαντική ιδιαιτερότητα της φετινής διοργάνωσης, το γεγονός ότι, πέραν της δεύτερης φάσης, οι αγώνες θα είναι μονοί και στην προημιτελική φάση ενώ διπλούς αγώνες θα έχουμε μόνο στα ημιτελικά.