Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola 2021 - 2022 μεταξύ της Ομόνοιας και του Εθνικού Άχνας, που θα διεξαχθεί στις 25 Μαϊου στο Στάδιο  ΓΣΠ,  θα πρέπει να απευθυνθούν για διαπίστευση στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΠ.

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω e-mail, στις πιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 kgiorgallis@cfa.com.cy 
 cshiamboullis@cfa.com.cy

Η τελευταία ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι.

Καμιά αίτηση διαπίστευσης δεν θα γίνει αποδεκτή μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Στις αιτήσεις για διαπίστευση, να αναφέρεται και ο αριθμός της κάρτας AIPS καθώς και το ΜΜΕ για το οποίο θα εργαστεί στον τελικό ο κάθε δημοσιογράφος.

Όσοι αθλητικοί συντάκτες / φωτογράφοι  δεν είναι κάτοχοι κάρτας AIPS, η αίτηση να συνοδεύεται από ενυπόγραφη βεβαίωση εργοδότη, ότι εργοδοτούνται ως αθλητικοί συντάκτες και ότι θα εργαστούν στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

* Οι διαπιστεύσεις είναι αυστηρά προσωπικές και θα γίνεται ταυτοποίηση στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων. 

Ανάδειξη Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή Τελικού Κυπέλλου Coca – Cola

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή του τελικού, ο οποίος θα τιμηθεί πριν την απονομή του Κυπέλλου.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής θα αναδειχθεί από τις ψήφους των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και ειδική επιτροπή αποτελούμενη από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ και Ομοσπονδιακούς Προπονητές.