60 χρόνια στήριξης του θεσμού του Κυπέλλου Coca - Cola και διαγωνισμός στις υπεραγορές Παπαντωνίου (video)

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Coca-Cola και η χορηγός εταιρεία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ΚΟΠ ως χορηγός της διοργάνωσης για 60 χρόνια, έφερε σήμερα κοντά στο κοινό ποδοσφαιριστές ομάδων που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη οι ποδοσφαιριστές των ομάδων μας Μάριος Αντωνιάδης (Ανόρθωση), Παναγιώτης Ζαχαρίου (Ομόνοια), Θεοδόσης Σιαθάς (ΑΕΚ) και Ιγκόρ Ταράσοβς (Εθνικός Άχνας), συνομίλησαν και υπέγραψαν αυτόγραφα με φίλους του ποδοσφαίρου.

Το αγαπημένο αναψυκτικό, γιορτάζει φέτος 60 χρόνια στήριξης του θεσμού του Κυπέλλου και διοργανώνει ένα μοναδικό διαγωνισμό στις υπεραγορές Παπαντωνίου.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι τις 25 Απριλίου σε όλες τις υπεραγορές Παπαντωνίου Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, όπου μπορείτε να διεκδικήσετε υπογεγραμμένες μπάλες και μπλούζες, εισιτήρια για τον Τελικό Κυπέλλου Coca-Cola και εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης σας ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Πως; Μπαίνοντας αυτόματα σε κλήρωση με την αγορά οποιασδήποτε πολυσυσκευασίας Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light 8x330ml και Coca-Cola Lemon 6x330ml και μέσω της Papantoniou Bonus Card.