Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Μάριος Κυριάκου θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Γρηγόρης Κιουρτζίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα Ανδρέας Ιωάννου θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Εληάς Λυθροδόντα CHRISTOPHER LOUIS VEKA θα εκτίσει την ποινή του στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άσσιας Γαβριήλ Γερολέμου και Ανδρέας Τιμοθέου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Leonardo Ribeiro Da Cruz θα εκτίσει την ποινή του στην 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Didac Angel Devesa Albis θα εκτίσει την ποινή του στην 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου  Oscar Adrian Lucero θα εκτίσει την ποινή του στην 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Danilo Cirino De Oliveira θα εκτίσει την ποινή του στην 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ALASTAIR DAVID REYNOLDS και NICOLAE MILINCEANU θα εκτίσουν την ποινή τους στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου ALEKSANDAR MILENOV IVANOV θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.