Πρόκριση για ΑΕΛ και ΑΕΚ στην προημιτελική φάση (video)

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022

ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας είναι οι δύο ομάδες που συμπληρώνουν την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca - Cola μετά από δύο δραματικούς επαναληπτικούς με αντιπάλους τον Απόλλωνα και την ΠΑΕΕΚ αντίστοιχα.

Στην παράταση απέκλεισε τον Απόλλωνα η ΑΕΛ με τέρμα του Παπαφώτη στο 95' και ενώ προηγουμένως, στο 57' ο Σάντος είχε ανοίξει το σκορ για την ΑΕΛ ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. 

Χαμένο πέναλτι για τον Απόλλωνα στο 12', την εκτέλεση του Χαμάς απέκρουσε ο Μέγιερι, κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) δέχτηκε στο 92' ο Ρομπέρζ για τον Απόλλωνα. 

Στην επόμενη φάση η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια. 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0

Στις καθυστερήσεις εξασφάλισε την πρόκριση ΑΕΚ με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ονήσιλο Σωτήρας.

Ο Τόμοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις, ισοφαρίζοντας το τέρμα που είχε πετύχει ο Καπαρτής στο 82'. Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με το Ρομό στο 43' και η ΠΑΕΕΚ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με το Ράμος στο 78'. 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΑΕΕΚ - ΑΕΚ 2-2

Τα άλλα δύο ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση και Εθνικός Άχνας - Ε.Ν. Παραλιμνίου με τους πρώτους αγώνες να έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Μαρτίου.