Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola 2020-2021 μεταξύ της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στις 15 Μάϊου στο Στάδιο  ΓΣΠ,  θα πρέπει να απευθυνθούν για διαπίστευση στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΠ.

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω e-mail στον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΚΟΠ Κυριάκο Γιωργαλλή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kgiorgallis@cfa.com.cy , τηλέφωνο 22 352341.

Η τελευταία ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, στις 12:00 το μεσημέρι.

Καμιά αίτηση διαπίστευσης δεν θα γίνει αποδεκτή μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Στις αιτήσεις για διαπίστευση, να αναφέρεται και ο αριθμός της κάρτας AIPS καθώς και το ΜΜΕ για το οποίο θα εργαστεί στον τελικό ο κάθε δημοσιογράφος.

Όσοι αθλητικοί συντάκτες / φωτογράφοι  δεν είναι κάτοχοι κάρτας AIPS, η αίτηση να συνοδεύεται από ενυπόγραφη βεβαίωση εργοδότη, ότι εργοδοτούνται ως αθλητικοί συντάκτες και ότι θα εργαστούν στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την Πανδημία, ο αριθμός διαπιστεύσεων που δικαιούται το κάθε ΜΜΕ καθορίζεται ως ακολούθως:

-Δύο διαπιστεύσεις για τα ραδιόφωνα που έχουν τα ραδιοφωνικά δικαιώματα μετάδοσης του τελικού.
-Μια διαπίστευση για κάθε ιστοσελίδα.
-Μια διαπίστευση για κάθε εφημερίδα.
-Μια διαπίστευση για κάθε τηλεοπτικό σταθμό για αθλητικό συντάκτη και μια για κινηματογραφιστή.

* Οι διαπιστεύσεις είναι αυστηρά προσωπικές και θα γίνεται ταυτοποίηση στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων. 

Ανάδειξη Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή Τελικού Κυπέλλου Coca – Cola

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, θα έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή του τελικού, ο οποίος θα τιμηθεί πριν την απονομή του Κυπέλλου.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής θα αναδειχθεί από τις ψήφους των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και ειδική επιτροπή αποτελούμενη από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ και Ομοσπονδιακούς Προπονητές.