Εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola μεταξύ της ΑΕΚ και του Απόλλωνα που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 16 του Μάη στο ΓΣΠ, είναι πλέον διαθέσιμα και από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του Απόλλωνα μπορούν να τα προμηθευτούν πατώντας στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/gr/tickets/.

Σημειώνεται ότι έχουν μείνει MONO κανονικά εισιτήρια  για τα δύο πέταλα του Σταδίου ΓΣΠ (Νότιο πέταλο για τους φίλους της ΑΕΚ και Βόρειο πέταλο για τους φίλους του Απόλλωνα) αφού τα εισιτήρια για τη Δυτική και την Ανατολική κερκίδα καθώς και όλα τα παιδικά εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. 

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων. 

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.