ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ Νέος Χρήστης | Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ακρίτας Χλώρακας

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Ο Πρόεδρος του Ακρίτα (δεξιά) μαζί με τον Πρόεδρο του Ονήσιλλου Κώστα Πούρο.
------------------------------------------
 
Τη χαρά τους για τη συμμετοχή του Ακρίτα στον τελικό του Κυπέλλου Coca Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ εξέφρασαν ο Πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.
 
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Φίλιος Αδάμου αναφερόμενος για τον αγώνα του Σαββάτου τόνισε μεταξύ άλλων:
 
«Καταρχήν να ευχαριστήσουμε την Coca Cola για τη διαχρονική  στήριξη της διοργάνωσης και ασφαλώς την ΚΟΠ για όλα όσα κάνει για τα σωματεία.
 
Βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και θα αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά με τη συμμετοχή μας στη γιορτή του τελικού. Θα συναντηθούν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Γ’ Κατηγορίας και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα παρακολουθήσει πολύ καλό θέαμα. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».
 
Ο προπονητής του Ακρίτα Άγγελος Ευθυμίου επισήμανε με τη σειρά του κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου:
 
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό. Συγχαρητήρια στον Ονήσιλλο για την κατάκτηση του τίτλου. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει.
 
Θέλω από τους ποδοσφαιριστές μου πρώτα να απολαύσουν τον τελικό και μετά να τον κερδίσουν».
 
Ο εκ των αρχηγών του Ακρίτα Ονησίφορος Πακταλιάς συγχάρηκε τον Ονήσιλλο για την κατάκτηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και πρόσθεσε:
 
«Συμμετέχουν στον τελικό οι καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας και η κάθε μία θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία τη χρονιά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας συναρπαστικός τελικός και ο κόσμος θα παρακολουθήσει πολύ καλό θέαμα».