ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ Νέος Χρήστης | Ξεχάσατε τον κωδικό;

Στις 5 Μαΐου στο ΑΕΚ Αρένα ο τελικός

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Στιγμιότυπο από τη σημερινή σύσκεψη που έγινε στα Γραφεία της ΚΟΠ.
-------------------------------------
 
Στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα το Σάββατο 5 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Coca Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ 2017 – 2018.
 
Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι ομάδες του Ακρίτα Χλώρακας και του Ονήσιλλου Σωτήρας 2014.
 
Λεπτομέρειες για οργανωτικά θέματα του τελικού συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της ΚΟΠ, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.
 
Από πλευράς των διαγωνιζομένων ομάδων συμμετείχαν οι Πρόεδροι, Φίλιος Αδάμου (Ακρίτας) και Κώστας Πούρος (Ονήσιλλος) αλλά και εκπρόσωποι των σωματείων τους.
 
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και με την στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.
 
Μετά από κλήρωση για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων γηπεδούχος θα είναι ο Ακρίτας Χλώρακας και φιλοξενούμενη ομάδα ο Ονήσιλλος Σωτήρας 2014.
 
Θα εκδοθούν 2 χιλιάδες εισιτήρια και θα παραχωρηθούν από 1000 εισιτήρια στις διαγωνιζόμενες ομάδες για προπώληση. Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν στα 10 ευρώ, στα 5 και 1 ευρώ.
 
Οι φίλοι του Ακρίτα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κεντρική κερκίδα και οι φίλοι του Ονήσιλλου από την ανατολική κερκίδα.
 
Ο Ακρίτας θα αγωνιστεί στον τελικό με πράσινη φανέλα, άσπρο παντελονάκι και πράσινες κάλτσες. Ο Ονήσιλλος θα αγωνιστεί με μαύρη στολή.