ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ Νέος Χρήστης | Ξεχάσατε τον κωδικό;

Εισιτήρια για τους φιλάθλους της Ανόρθωσης

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Τα εισιτήρια για τους φίλους της Ανόρθωσης για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Coca - Cola με τον Απόλλωνα πωλούνται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/.

Ο άγώνας θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο την Τετάρτη 11 Απριλίου και θα αρχίσει στις 19:00. Η πώληση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Τρίτης 10 Απριλίου. 

Στην Ανόρθωση έχουν παραχωρηθεί 1300 εισιτήρια για την ανατολική κερκίδα. 

Μέχρι την Παρασκευή 6 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι, προτεραιότητα να προμηθευτούν εισιτήριο έχουν οι κάτοχοι Κάρτας Προνομίων της Ανόρθωσης. Από την Παρασκευή 6 Απριλίου μετά τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή του Πάσχα στις 12 το μεσημερί, προτεραιότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της Ανόρθωσης.  

Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά, αν μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια, θα υπάρχει ελεύθερη πώληση εισιτηρίων. 

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων. 
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.