ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ Νέος Χρήστης | Ξεχάσατε τον κωδικό;

Έστειλαν τα σωστά μηνύματα

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Οι πρωταγωνιστές στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου έστειλαν τα σωστά μηνύματα για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου Coca Cola.
 
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν μιλώντας για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς τόνισε μεταξύ άλλων:
 
«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα και για τις δύο ομάδες. Για εμάς όπως είπε και ο Πρόεδρος είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε το τρόπαιο και να πετύχουμε το νταμπλ. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να κάνουμε τους πάντες ευτυχισμένους μέσα στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ»
 
Ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε για τον τελικό της Τετάρτης: «Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ότι έχουν τις δυνάμεις να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα και εύχομαι να γίνει ένας αθλητοπρεπέστατος τελικός».
 
Οι αρχηγοί Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Φώτης Παπουλής εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα.
 
Νεκτάριος Αλεξάνδρου (αρχηγός ΑΠΟΕΛ): «Θα δείξουμε στο γήπεδο πόσο θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι σημαντικό εμείς οι πρωταγωνιστές να δώσουμε το παράδειγμα της αθλητοπρέπειας με τις πράξεις μας. Οφείλουμε όλοι οι συντελεστές να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο και το ίδιο ελπίζω να γίνει και από τον κόσμο. Εύχομαι να γίνει ένας εξαιρετικός τελικός και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».
 
Φώτης Παπουλής (αρχηγός Απόλλωνα): «Ως Απόλλωνας διεκδικούμε όλους τους διαθέσιμους στόχους. Όλοι οι παίκτες είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε σε τελικό για δεύτερη διαδοχική χρονιά για να κρατήσουμε τα σκήπτρα του κυπελλούχου. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό, για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».