ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ Νέος Χρήστης | Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σε ρυθμούς τελικού

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca Cola και η φετινή αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί αύριο στο Στάδιο ΓΣΠ.
 
ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας (σέντρα στις 18:30) θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον 75ο τελικό.
 
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου με τους πρωταγωνιστές να στέλνουν μηνύματα αθλητοπρέπειας.
 
«Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τη χορηγό του Κυπέλλου που ενισχύει το θεσμό. Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας τελικός μέσα στα σωστά πλαίσια ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες και ο καλύτερος να είναι και ο νικητής» ανέφερε μεταξύ άλλων στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Χάρης Λοϊζίδης, που παράλληλα συγχάρηκε όλους τους βραβευθέντες στη χθεσινή γιορτή της Ομοσπονδίας.
 
Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας ο κ. Νικόλας Μπενιουδάκης ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου:
 
«Η εταιρεία μας με ιδιαίτερη χαρά στηρίξει για άλλη μια χρονιά το θεσμό του Κυπέλλου και όπως κάθε χρόνο θα μοιραστούμε μαζί κάποιες εκπλήξεις.
 
Βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως μια γιορτή και είμαστε σίγουροι ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ καλό αγώνα και εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή τύχη».
 
Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης αναφερόμενος για τον αυριανό τελικό επισήμανε:
 
«Εμείς ως ΑΠΟΕΛ από το ξεκίνημα της χρονιάς θέσαμε τρεις στόχους. Την Ευρωπαϊκή μας πορεία, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα το διεκδικήσουμε στη γιορτή του ποδοσφαίρου. Εμείς θα πράξουμε ότι είναι δυνατό για να γίνει ένας αγώνας με αθλητοπρέπεια και όποιος και να είναι ο νικητής, θα τον χειροκροτήσουμε».
 
«Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη χορηγό εταιρεία του Κυπέλλου Coca Cola που στηρίζει το ποδόσφαιρο. Ο Απόλλωνας έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή παράδοση και θέλουμε αύριο να συνεχίσουμε κατακτώντας το Κύπελλο.
 
Παίζουμε εκτός έδρας, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας. Ευχόμαστε να γίνει ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας και ο καλύτερος να κερδίσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Απόλλωνας κ. Νίκος Κίρζης.