Αποφάσεις για τον τελικό

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Στιγμιότυπο από τη σημερινή σύσκεψη.
---------------


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ υπό το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλη Μυλωνά διευρυμένη σύσκεψη στην οποία συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola 2017.

Στην σύσκεψη, ήταν παρόντες εκπρόσωποι των διαγωνιζομένων ομάδων του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, της χορηγού εταιρείας Coca - Cola, του Σταδίου ΓΣΠ και του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA.

Ο τελικός θα γίνει στις 24 του Μάη στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 18:30. Η τιμή εισόδου καθορίστηκε στα 20 ευρώ (γενική είσοδος) και στα 80 ευρώ για τα θεωρεία των επισήμων.

Μετά από κλήρωση, ως γηπεδούχο θα αναγράφεται το ΑΠΟΕΛ και ως φιλοξενούμενος ο Απόλλωνας. Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο Απόλλωνας θα πάρει το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το ΑΠΟΕΛ την ανατολική  κερκίδα. 

Στους φιλάθλους του Απόλλωνα θα δοθεί επίσης το βόρειο πέταλο και στους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ το νότιο πέταλο. 

Στις δύο ομάδες αναλογούν από 8000 περίπου εισιτήρια. Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα ξεκαθαρίσει μετά την αστυνομική σύσκεψη οπόταν και θα αποφασιστούν οι αποκοπές στις κερκίδες για λόγους ασφάλειας. 

Όλα τα εισιτήρια θα προπωληθούν. Ακόμη και αν οι ομάδες δεν εξαντλήσουν τα εισιτήρια τους, δεν θα επιτραπεί η πώληση εισιτηρίων στο Στάδιο την ημέρα του αγώνα. 

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας θα παραλάβουν εισιτήρια για προπώληση την ερχόμενη εβδομάδα. 

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του τελικού (16:30).

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά σε ανοικτή ζώνη απο το κανάλι SIGMA. 

Το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στον τελικό με κίτρινες εμφανίσεις και ο Απόλλωνας με γαλάζια φανέλα και λευκό παντελονάκι.