Να απολαύσουμε ένα αγώνα γεμάτο θέαμα και αγάπη για το ποδόσφαιρο

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Στον χαιρετισμό του εκ μέρους της χορηγού εταιρείας κατά τη διάρκεια τη σημερινής Συνέντευξης Τύπου του τελικού ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μάριος Γναύτης ανέφερε:
 
«Η εταιρία Α/φοί Λανίτη σε συνεργασία με την ΚΟΠ, διοργανώνουν και φέτος τον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola, με στόχο να προσφέρουν στους φίλους των δύο ομάδων, της Ομόνοιας και του Απόλλωνα, μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.
 
Φέτος θέλουμε να περάσουμε τα μηνύματα του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας, υπενθυμίζοντας στους φιλάθλους ότι και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στο γήπεδο για να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για την κατάκτηση του τροπαίου. Την προσπάθεια αυτή καλούνται να σεβαστούν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, χειροκροτώντας το αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό.
 
Τα μηνύματα αυτά έρχονται να ενισχύσουν παλαίμαχοι του αθλήματος, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στον τελικό Κυπέλλου Α & Β Κατηγορίας, δίνουν μαθήματα αλληλεγγύης και αθλητικής εντιμότητας. Οι παλαίμαχοι από την ομάδα της Ομόνοιας είναι ο Χάρης Νικολάου, που αγωνίστηκε στην ομάδα για περισσότερο από μια δεκαετία, και ο Άθως Χρυσάνθου, προπονητής της ομάδας Νέων U-21 της Ομόνοιας. Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα είναι ο Άντρος Χριστοδούλου, που χάρισε πολλά γκολ στην ομάδα, και ο Γιώργος Ιωσηφίδης, ένας ακόμη κορυφαίος παίκτης του Απόλλωνα.
 
Οι παλαίμαχοι θα χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε δυο οπαδούς από κάθε ομάδα οι οποίοι μετά από κλήρωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτούς τους κορυφαίους Κύπριους παίχτες και να παίξουν μαζί τους ένα σύντομο ποδοσφαιρικό match.
 
Ο online διαγωνισμός, τον οποίο επαναφέραμε για δεύτερη χρονιά μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού για να τιμήσουμε τον θεσμό της χορηγίας του Κυπέλλου Coca - Cola από την Α/φοί Λανίτη, έχει ολοκληρωθεί και θα χαρούμε να έχουμε μαζί μας αύριο τους 6 τυχερούς που κέρδισαν μετά από κλήρωση διπλά εισιτήρια για τον τελικό.
 
Κλείνοντας, εύχομαι να απολαύσουμε ένα αγώνα γεμάτο θέαμα και αγάπη για το ποδόσφαιρο».