Διαπιστεύσεις τελικού

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα καλύψουν δημοσιογραφικά τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola 2016 μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, που θα διεξαχθεί στις 18 Μάϊου στο Τσίρειο Στάδιο, θα πρέπει να απευθυνθούν για διαπίστευση στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΠ.

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων θα γίνονται ΜΟΝΟ μέσω του Υπεύθυνου Γραφείου Τύπου ΚΟΠ, Κυριάκου Γιωργαλλή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kgiorgallis@cfa.com.cy, τηλέφωνο 22 352341.

Για σκοπούς καλύτερης διοργάνωσης, τονίζεται ότι η τελευταία ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η Πέμπτη 12 Μαϊου 2016 και αφορά όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και όλα τα ΜΜΕ.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Τσιρείου Σταδίου, η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία την ημέρα του αγώνα θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαπίστευσης του τελικού.

Τονίζεται ότι είναι πιθανόν να μην ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις διαπίστευσης και πως,  θα δοθεί προτεραιότητα σε εκπροσώπους ΜΜΕ που θα καλύψουν τον τελικό.

Αναφορικά με τη διαδικασία της παραλαβής των διαπιστεύσεων, τα άτομα που θα διαπιστευτούν για τον τελικό θα ενημερωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.